Recent Posts

    Tornado V Cesku

    Tornado V Cesku. Riječ je o najjačem takvom naletu vjetra i oluje u modernoj povijesti ove srednjoeuropske zemlje i prvom tornadu nakon 2018. Potvrdených je najmenej päť obetí, nemocnice ošetrovali v noci desiatky zranených. Tornado je ostavio za sobom srušene krovove, oštećene kuće, oboreno drveće, prevrnuo je jedan tornado je izazvao velike poremećaje u saobraćaju i prekid isporuke električne energije, blokirao. V susednom česku sa dnes v podvečer prehnalo tornádo. Kako izvještava agencija reuters, nevrijeme je u četvrtak navečer zahvatilo pogranično.

    Najjači tornado u modernoj povijesti češke. Tornádo sa prehnalo aj slovenskom. Hlásia obete a desiatky zranených, zničených je 7 obcí smrtiace tornádo v česku: Riječ je o najjačem takvom naletu vjetra i oluje u modernoj povijesti ove srednjoeuropske zemlje i prvom tornadu nakon 2018. Juhomoravskú oblasť zasiahla silná búrka a v oblasti hodonína zaznamenali aj tornádo.

    MIMORIADNE Smrtiace tornádo v Česku: Mrazivé FOTO z miesta katastrofy, obeťou aj tehotná ...
    MIMORIADNE Smrtiace tornádo v Česku: Mrazivé FOTO z miesta katastrofy, obeťou aj tehotná ... from img.topky.sk
    Kroupy velké jako tenisové míčky na hodonínsku rozbíjely auta, střechy a okna domů. V susednom česku sa dnes v podvečer prehnalo tornádo. Razoran tornado, brzine od 267 do čak 322 kilometra na sat, pogodio je češku pokrajinu južnu moravu. Najjači tornado u modernoj povijesti češke. Ľudia spozorovali aj tornádo na záhorí v okolí obce kopčany. Meteorolog češke televizije rekao je da je tornado, prijavljen u. Tornado pogodio češku, sela sravnjena sa zemljom. Smršť hlouposti na sociálních sítích:

    Ministar unutarnjih poslova jan hamaček proglasio je vanredno stanje.

    Kroupy velké jako tenisové míčky na hodonínsku rozbíjely auta, střechy a okna domů. Razoran tornado, brzine od 267 do čak 322 kilometra na sat, pogodio je češku pokrajinu južnu moravu. Ľudia spozorovali aj tornádo na záhorí v okolí obce kopčany. A massive tornado has ripped through the. V susednom česku sa dnes v podvečer prehnalo tornádo. Ministrica financija alena schillerová kazala je da se priprema jednokratna pomoć za stanovnike. Vzhľadom na pomery, na aké sme zvyknutí v tunajšom klimatickom priestore, narobilo obrovské škody. Kako izvještava agencija reuters, nevrijeme je u četvrtak navečer zahvatilo pogranično. Tornádo však bolo potvrdené aj v blízkosti slovenských hraníc v českom hodoníne. Ministar unutarnjih poslova jan hamaček proglasio je vanredno stanje. Silné bouře a tornádo zasáhly obce na břeclavsku a hodonínsku. V česku sa podľa nej objavuje v priemere päť tornád za rok. Vyskytlo sa aj v česku, tam zanechalo vážne škody.

    Kroupy velké jako tenisové míčky na hodonínsku rozbíjely auta, střechy a okna domů. Tornádo o sile f2 v málková, okres chomutov. Do česká dorazily ničivé bouřky. Početné poškodenie porastov pozdĺž ciest, škody na lesnom poraste, škody na. Kako javlja reuters, ozlijeđeno je najmanje 150 ljudi.

    Jižní Moravou se prohnalo tornádo. Takové záběry jste asi v Česku ještě neviděli - VTM.cz
    Jižní Moravou se prohnalo tornádo. Takové záběry jste asi v Česku ještě neviděli - VTM.cz from www.zive.cz
    Naši susedia hlásia obete a desiatky zranených! Vzhľadom na pomery, na aké sme zvyknutí v tunajšom klimatickom priestore, narobilo obrovské škody. Razorni tornado uništio je sinoć nekoliko sela na jugoistoku češke i iza sebe ostavio najmanje troje mrtvih, 200 povređenih i ogromnu materijalnu štetu. Južnú moravu zasiahlo tornádo a extrémne búrky. Juhomoravskú oblasť zasiahla silná búrka a v oblasti hodonína zaznamenali aj tornádo. Udari vetra dostizali su i 322 kilometra kada je tornado dostigao četvrti nivo, što je najjače u poslednjih nekoliko decenija. Češku pokrajinu južnu moravu pogodila je iznimno jaka oluja praćena tučom, ali i tornadom. Tornádo sa prehnalo aj slovenskom.

    Živel bol zachytený aj v blízkosti.

    Južnú moravu zasiahlo tornádo a extrémne búrky. Kako izvještava agencija reuters, nevrijeme je u četvrtak navečer zahvatilo pogranično. Kroupy velké jako tenisové míčky na hodonínsku rozbíjely auta, střechy a okna domů. Silné tornádo, ktoré vo štvrtok večer vyčíňalo v obciach v okresoch hodonín a břeclav v tornádo vzniklo kvôli zrážke teplého a studeného frontu, ktorý sa teraz odsunul na východ mimo naše územie. Tornado pogodio češku, sela sravnjena sa zemljom. Češku pogodio tornado, nastala katastrofa foto: Najjači tornado u modernoj povijesti češke. Meteorolog češke televizije rekao je da je tornado, prijavljen u. Tornadoes are starting to be seen more and more in romania too! Česku poskytli pomoc aj naše záchranní zložky. 12. Riječ je o najjačem takvom naletu vjetra i oluje u modernoj povijesti ove srednjoeuropske zemlje i prvom tornadu nakon 2018. Ľudia spozorovali aj tornádo na záhorí v okolí obce kopčany. Tornádo však bolo potvrdené aj v blízkosti slovenských hraníc v českom hodoníne.

    Vláda měla lidi varovat a hamáček i slavní jen sbírají body. Kroupy velké jako tenisové míčky na hodonínsku rozbíjely auta, střechy a okna domů. Kako javlja reuters, ozlijeđeno je najmanje 150 ljudi. Tornádo o sile f2 v málková, okres chomutov. V česku sa podľa nej objavuje v priemere päť tornád za rok.

    Apokalypsa v Česku. Hrozí aj u nás? Isté sú horúčavy a únava (podcast) | Aktuality.sk
    Apokalypsa v Česku. Hrozí aj u nás? Isté sú horúčavy a únava (podcast) | Aktuality.sk from t.aimg.sk
    Potvrdených je najmenej päť obetí, nemocnice ošetrovali v noci desiatky zranených. Razoran tornado, brzine od 267 do čak 322 kilometra na sat, pogodio je češku pokrajinu južnu moravu. Meteorolog češke televizije rekao je da je tornado, prijavljen u. Místem se dokonce prohnalo tornádo. Kako izvještava agencija reuters, nevrijeme je u četvrtak navečer zahvatilo pogranično. Početné poškodenie porastov pozdĺž ciest, škody na lesnom poraste, škody na. Tiesňové linky sú zahltené telefonátmi. Kroupy velké jako tenisové míčky na hodonínsku rozbíjely auta, střechy a okna domů.

    Početné poškodenie porastov pozdĺž ciest, škody na lesnom poraste, škody na.

    Do česká dorazily ničivé bouřky. Vyskytlo sa aj v česku, tam zanechalo vážne škody. Kako javlja reuters, ozlijeđeno je najmanje 150 ljudi. Ministrica financija alena schillerová kazala je da se priprema jednokratna pomoć za stanovnike. Sledujte aktuální zprávy z místa tragédie a podívejte se, jak ničivé tornádo postupovalo. V juhomoravskom okrese hodonín zrejme vo štvrtok večer zaznamenali tornádo, ktoré zrovnalo so ak sa to potvrdí, išlo by o prvé tornádo v čr od mája 2018. Hlásia obete a desiatky zranených, zničených je 7 obcí smrtiace tornádo v česku: Više pod 150 ljudi povređeno je a u nekoliko sela pričinjena je velika materijalna šteta kada je tornado pogodio češku pokrajinu južna moravska na granici sa slovačkom i austrijom. V česku sa podľa nej objavuje v priemere päť tornád za rok. Tornádo o sile f2 v málková, okres chomutov. Tornádo zpustošilo jih moravy, zanechalo za sebou oběti a mnoho zraněných. Tornadoes are starting to be seen more and more in romania too! Meteorolog češke televizije rekao je da je tornado, prijavljen u.

    Belum ada Komentar untuk "Tornado V Cesku"

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close